Facebook Pixel

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών

MYCAVA cooks with MAKEDONIA PALACE & SALONICA RESTAURANT

Κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τη διαμονή σας στο σπίτι πιο ευχάριστη και πιο γευστική!

Έχουμε την τύχη μερικοί από τους κορυφαίους Chefs της Θεσσαλονίκης να είναι καλοί φίλοι και συνεργάτες του MYCAVA. Τους ζητήσαμε λοιπόν, να μοιραστούν μαζί μας την αγαπημένη τους σπιτική συνταγή!

Ξεκινάμε με τον Executive Chef του εστιατορίου SALONICA στο MAKEDONIA PALACE, κο Σωτήρη Ευαγγέλου!

Ο κος Ευαγγέλου μας εκμυστηρεύτηκε ότι μια από τις αγαπημένες του σπιτικές συνταγές είναι το Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο. Μια συνταγή που δείχνει ότι με λιτό και απλό τρόπο, μπορεί κανείς να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και να προκαλέσει τα καλύτερα σχόλια των τυχερών που θα το δοκιμάσουν. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Executive Chef, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από ΤΕΛΕΙΟ.

Με τη Κυριακή του Πάσχα να πλησιάζει, αποτελεί αυτόματα τη καλύτερη επιλογή για να δοκιμάσουμε. Και επειδή ένα τόσο γευστικό πιάτο θέλει και τη κατάλληλη παρέα, το συνοδεύουμε με το Avaton από το Κτήμα Γεροβασιλείου.

Το Avaton προέρχεται από τις ελληνικές ποικιλίες Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο παραδίδοντας μαθήματα συμπύκνωσης με αρώματα από ώριμα μαύρα φρούτα, γλυκόριζα και νύξεις λικέρ καφέ. Οι καλοδουλεμένες τανίνες του και η φρουτομπαχαρένια του ένταση ταιριάζουν θαυμάσια με το ψητό μας κατσικάκι εξισορροπώντας στο στόμα αρώματα και λιπαρότητα δημιουργώντας ένα σύνολο απόλυτα αρμονικό με μακρά επίγευση.

Καλή επιτυχία σε όλους σας λοιπόν, και θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας το αποτέλεσμα της συνταγής στα social media του MYCAVA facebook & instagram μέσω post, story, comment κάνοντας mention το @mycava.gr συμπεριλαμβάνοντας το hashtag #mycavacooking

 

 

Αναρτήθηκε στα Recipes By

MY CAVA

Top