Συχνές Ερωτήσεις

ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Για οποιαδήποτε άλλη σας ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Εισάγετε τα προιόντα που θέλετε στο καλάθι σας και προχωράτε σε ολοκλήρωση της αγοράς είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης είτε ως επισκέπτης. Αφού καταχωρήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης που σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί με επιτυχία στα συστήματα του mycava.gr. Εάν δε μας έχετε δώσει κάποιο email, η επιβεβαίωση θα γίνει τηλεφωνικά.Επίσης, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω e-mail στο [email protected], τηλέφωνου στο 2310 442 103 & 2310 414 921.

Οι τρόποι πληρωμής διαφέρουν αναλόγως τη χώρα αποστολής.

Για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Ελλάδα, υπάρχουν οι εξής τρόποι πληρωμής:

Α. Με χρεωστική (debit), πιστωτική (credit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα (Visa / Mastercard). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Β. Με τραπεζική κατάθεση του ακριβές ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμόυς αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο/Επωνυμία ή /και τον Αρ. Παραγγελίας: 

EFG Eurobank
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ι.Κ.Ε 
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0257.20.0201353472
IBAN: GR6202602570000200201353472 

ή

Τράπεζα Πειραιώς
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ι.Κ.Ε 
Αριθμός λογαριασμού: 5226-086476-807
IBAN: GR3001722260005226086476807 

ή

AlphaBank
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ι.Κ.Ε 
Αριθμός λογαριασμού: 705002002020469
IBAN: GR1401407050705002002020469

Σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

H παραγγελία θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.  

Είναι απαραίτητο να λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης (από την τράπεζα ή από το web-banking), απαντώντας στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. 

Εάν δεν το λάβουμε, η διαδικασία για επιβεβαίωση της παραγγελίας μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων της τράπεζας.

Εάν δεν επιβεβαιωθεί η κατάθεση μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία αυτομάτως θα ακυρωθεί.

Γ. Με αντικαταβολή του ποσού στην εταιρία ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας (μόνο για την Ελλάδα). Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 2,5 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Όσον αφορά τις παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεχθεί "Τραπεζική Κατάθεση", θεωρούνται ενεργές για τις επόμενες 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης τους. Μετά το πέρας της εβδομάδας ακυρώνεται η κράτηση των προιόντων που συμμετέχουν στις παραγγελίες αυτές.

Για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Ευρώπη, υπάρχει ο εξής τρόπος πληρωμής: Με χρεωστική (debit), πιστωτική (credit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα (Visa / Mastercard). 

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Δεν δεχόμαστε Paypal και American Express.

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Συνεργαζόμαστε με την ACS και με την ΕΛΤΑ COURIER και σας παρακαλούμε να γράψετε στο πεδίο των παρατηρήσεων την προτίμησή σας σε μία απ' τις δύο, εάν υπάρχει. 

Οι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό.

-Για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη* και την ηπειρωτική Ελλάδα παραδίδουμε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

-Για τη νησιωτική Ελλάδα και για δυσπρόσιτες περιοχές παραδίδουμε μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες.

*Για τη Θεσσαλονίκη υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 15:00 με μία χρέωση κόστους αποστολής 6,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο τηλεφωνικά.

**Για την Αθήνα υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 14:00 με μία χρέωση κόστους αποστολής 6,00-18 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ), αναλόγως της διεύθυνσης παράδοσης. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο τηλεφωνικά.

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε συγκεκριμένες χώρες στην Ευρώπη, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Οι χώρες που εξυπηρετούμε είναι: 

Ζώνη 1: Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Κροατία, Λίχτενστάιν, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία

Ζώνη 2: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο*, Ιταλία**, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ρουμανία, Σλοβενία

Ζώνη 3: Εσθονία, Ισπανία***, Μάλτα, Πορτογαλία

*Channel Νήσοι δεν εξυπηρετούνται / Για αποστολές αλκοολούχων στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να προκύψουν φόρει και δασμοί λόγω BREXIT. Για το λόγο αυτό εξυπηρετούμε προσωππικές παραγγελίες, αλλά δεν συνιστούμε την υπηρεσία για την αποστολή δώρου.

** Βατικανό, Άγιος Μαρίνος δεν εξυπηρετούνται

*** Ανδόρα, Γιβραλτάρ δεν εξυπηρετούνται

Συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρίες ταχυμεταφορών και οικονομικούς αλλά και express τρόπους μεταφοράς.

Αν τα προιόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, από τη στιγμή που τα στέλνουμε έχουνε έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης που αναγράφεται παρακάτω:

- ACS Economy (Οδικό): 

ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης 15-25 εργάσιμες ημέρες

- UPS Standard (Οδικό):
ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης 3-6 εργάσιμες ημέρες
 
- UPS Saver (Express Αεροπορικό): 
ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες
 

Για παραγγελίες σε άλλες Ηπείρους παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με email στο [email protected] 

Το κόστος μεταφοράς καθορίζεται από το βάρος, δηλαδή την ποσότητα και το είδος των προϊόντων, και από τη διεύθυνση παράδοσης.

Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνεστε από το σύστημα σχετικά με το κόστος της κάθε επιλογής.

Για ογκώδεις παραγγελίες (από 6 φιάλες και άνω) ή για φιάλες μεγάλης συλλεκτικής αξίας, είναι καλύτερα να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση ώστε να σας προτείνουμε την ασφαλέστερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

Το κόστος μεταφορικών μπορεί να είναι μηδενικό στις εξής περιπτώσεις:

-Όταν αναγράφεται στην περιγραφή του προιόντος (ισχύει μόνο για αποστολές στην Ελλάδα).

-Για online παραγγελίες άνω των 70€.

Σε περίπτωση απουσίας σας κατά την πρώτη προσπάθεια επίδοσης, ο υπάλληλος της εταιρίας ταχυμεταφορών αφήνει γραπτή ειδοποίηση για την ημερομηνία και ώρα της δεύτερης προσπάθειας επίδοσης. Εάν η ημερομηνία και ώρα της δεύτερης προσπάθειας επίδοσης δε βολεύει, μπορείτε να το ρυθμίσετε τηλεφωνικά με την εταιρία ταχυμεταφορών. Η δεύτερη προσπάθεια επίδοσης γίνεται χωρίς κόστος για τον πελάτη. Εάν απουσιάζετε και κατά τη δεύτερη προσπάθεια επίδοσης, μπορείτε να συνεννοηθείτε τηλεφωνικά με την εταιρία ταχυμεταφορών για τρίτη προσπάθεια επίδοσης η οποία επιβαρύνει τον πελάτη.

Εάν η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει πέραν των προβλεπόμενων χρόνων παράδοσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο για την εξυπηρέτηση σας.

Η εταιρία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, κλπ.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το όνομα κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό).

Σε περίπτωση απώλειας δέματος, το mycava.gr θα ξαναστείλει την παραγγελία χωρίς καμία επιβάρυνση σας.

Όλες οι παραγγελίες συνοδεύονται από τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής πώλησης όπου αναγράφονται τα προϊόντα και οι χρεώσεις. Σε περιπτώσεις δώρων, το συνοδευτικό έντυπο είναι δελτίο αποστολής όπου δεν αναγράφονται οι τιμές. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε κατά την παραλαβή ότι όλα είναι εντάξει. Τυχόν επιφυλάξεις ή παρατηρήσεις θα πρέπει να σημειωθούν στο δελτίο παραλαβής από τον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών. Έπειτα, θα σας ζητηθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής.

Φυσικά και έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης. Αν επιθυμείτε να ακυρώσειτε ή να αλλάξετε μια παραγγελία που:
- δεν έχει αποσταλλεί ακόμα, μας ειδοποιείτε άμεσα τηλεφωνικώς ώστε να τη διορθώσουμε ή να την ακυρώσουμε κατευθείαν.

- έχει αποσταλλεί, αλλά δεν την έχετε λάβει, μας ειδοποιείτε άμεσα τηλεφωνικώς ώστε να τη διορθώσουμε ή να την ακυρώσουμε κατευθείαν.

- έχει παραληφθεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς μέσα σε 5 μέρες ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή των προϊόντων με δικά σας έξοδα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε είτε να κάνουμε αλλαγή στα προϊόντα που παραγγείλατε, είτε να σας επιστρέψουμε την αξία τους.

Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής πώλησης ή στην περίπτωση δώρου από δελτίο αποστολής στο οποίο δε φαίνονται ο τιμές, εμφανίζονται όμως αναλυτικά τα είδη και οι ποσότητες. Παρακαλείστε να κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο κατά την παραλαβή ότι τα είδη και οι ποσότητες είναι εντάξει. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να σημειωθεί στο δελτίο παραλαβής από το μεταφορέα κι εκείνος θα ενημερώσει σχετικά ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα χωρίς επιβάρυνση σας. Αν επιθυμείτε βέβαια, μπορείτε κι εσείς να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός τριών ημερών και θα κάνουμε το καλύτερο για την εξυπηρέτησή σας.

Επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε περίπτωση υπαναχώρησης.
Αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, η τυχόν επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση της κάρτας. Αν έχετε πληρώσει με χρεωστική, με κατάθεση μετρητών στην τράπεζα ή με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.